logoEI OLE MITÄÄN SYYTÄ PILATA NYKYHETKEÄ MUREHTIMALLA TULEVAISUUTTA

Yritysinfo Aiki Juku Ringha on Kustaa Ylitalon maaliskuussa 2014 perustama yhden miehen yritys, jonka toimintamuoto on toiminimi / yksityinen ammatinharjoittaja.
Yrityksen Y-tunnus: 2609697-9
Yrityksen toimipaikan osoite: Aiki Juku Ringha, Riihikalliontie 11, 14300 Renko.
Sähköpostiosoite: aikijukuringha(at)gmail.com
Puhelinnumero: 040 8390 446
Kotisivut: www.aikijuku.fi
Yrityksen toiminta-ajatus: Aiki Juku Ringha on perustettu ikivanhojen itämaisten oppien (itämaiset taistelutaidot, kiinalainen energiaharjoitus), ihmisen ja luonnon välisen vuorovaikutuksen sekä ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi ja kehittämiseksi. Toiminnan tavoitteena on jakaa omaa osaamistani edellä mainittuihin teemoihin liittyen eteenpäin luentojen, koulutusten ja kurssien muodossa ja oppia samalla itse lisää.
Yrityksen yhteistyöverkostot: Aiki Juku Ringha on yhden miehen yritys, mutta yrityksellä on käytettävissä laaja ja osaava yhteistyöverkosto.
Keskeisiä yhteistyötahoja ovat mm:
Lahti Yuko Aikikai ry
Suomen Aikidoliitto ry
Suomen Chi Kung Yhdistys ry
Hämeenlinnan Aikidoseura ry

Yrityksen nimen taustaa:

Aiki = ikivanha japanilainen (shintolainen) pyrkimys harmonian ja sopusoinnun tilaan

Juku = japanissa juku tarkoittaa koulua tai yksityistä oppilaitosta, aikidon perustajan Morihei Ueshiban omasta lajistaan käyttämä nimi ennen aikido-nimen käyttöön ottoa oli "Ueshiba Juku" (Ueshiban koulu), JuKu on puolestaan oma taiteilijanimeni (tulee etunimeni alkutavuista Jussi Kustaa), jolla signeerasin nuorempana omia sarjakuvapiirroksiani.

Ringha = Kotipaikastani Rengosta 1470-luvulla käytössä ollut nimi. Joidenkin kielitutkijoiden mukaan Ringha tarkoittaa taistelua. Aiki Juku Ringhan kotipaikka sijaitsee isäni 1690-luvulla perustetun kotitilan mailla Rengon Kuittilan kylässä historiallisen Hämeen Härkätien varressa noin 15 km Hämeenlinnasta lounaaseen.