logoEI OLE MITÄÄN SYYTÄ PILATA NYKYHETKEÄ MUREHTIMALLA TULEVAISUUTTA

etukuva
 
 

KEVÄT HURAHTI VAUHDILLA PARIN INFLUENSSAN, LUKUISIEN AIKIDO- JA QIGONG-TREENIEN, SIELUA HYVÄILEVÄN LAPINREISSUN, JÄNNITTÄVIEN TAITOLUISTELULEIRIEN SEKÄ HEKTISEN LIIKUNTAJÄRJESTÖTYÖN PYÖRTEISSÄ. NIINPÄ vasta näin kesän kynnyksellä olen taas saanut nämä sivut ja tapahtumakalenterinKIN päivitettyä. mutta kuten vanha hämäläinen sananlasku kuuluu: "hiljaa vaan, hiljaa se maailmakin pyörii!"

KIIREETÖNTÄ JA AURINKOISTA KESÄÄ 2019 KAIKILLE!

Kustaa

 

 

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIKUNTAYHTYMÄN QIGONG -VIDEO

kevään ja kesän 2019 tapahtumia ja toimintaa

syksyn 2018 JAPANIN TREENIREISSUn blogini

YASUO KOBAYASHI -SHIHANIN AJATUKSIA AIKIDOSTA

 IHMISEN ON HYVÄ OLLA VANHAN ÄÄRELLÄ -ARTIKKELI HÄMEENLINNAN KAUPUNKIUUTISISSA 1.4.2017 

 

Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. +358 40 8390 446

AIKI JUKU RINGHA on ikivanhojen itämaisten oppien, luonnon ja ihmisten välisen sopusoinnun sekä ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen ja edistämiseen erikoistunut yhden miehen yritys. Yrityksen kotipaikka on historiallisen Hämeen Härkätien varrella Rengon Kuittilan kylässä ja toiminta-alueena on Kanta- ja Päijät-Häme, mutta vierailen myös paljon muualla Suomessa. Järjestän luentoja, seminaareja, käytännön harjoituksia ja koulutuspaketteja mm. alla olevista teemoista:

ITSENSÄ JOHTAMINEN ITÄMAISTEN OPPIEN POHJALTA – luento

zen


Luento sopii hyvin yrityksen työhyvivointipäivän ohjelmaksi, osaksi henkilöstojohdon koulutusta, tai esimerkiksi urheiluvalmennuksen tueksi.

AIKIDO - Japanilainen rauhanomainen taistelutaito

aikido


Voit tilata Aikido-demoharjoituksen, näytöksen tai pidemmän kurssin. Kysy myös yksityistunneista!

ITSESUOJELUN PERUSTEET -kurssi

itsepuolustus


Kurssi toimii itsesuojeluajattelun herättäjänä ja antaa valmiuksia yksinkertaisten väkivallattomien itsepuolustustaitojen harjoitteluun, vaaratilanteiden ennakointiin ja aggressiivisten ihmisten kohtaamiseen.

QI GONG - kiinalainen energiaharjoitus

chikung


Tilaa demotunti tai vaikka lyhyt kymmenen minuutin harjoitus työpaikan virkistyspäivään! Järjestän myös pidempiä kursseja, seminaareja ja yksityistunteja.

TUTKIMUSMATKAILUA JA EKOFILOSOFIAA - luento

 

Luento sopii hyvin esimerkiksi osaksi lasten ja nuorten ympäristökasvatusta, kansalaisopistojen lyhytkurssiksi, retkeilyä, luontoliikuntaa tai matkailua edistäville yhdistyksille ja kaikille luontomatkailusta, erämaiden hiljaisuudesta, vanhoista kulttuureista ja historiasta kiinnostuneelle.

Lue lisää...