logoEI OLE MITÄÄN SYYTÄ PILATA NYKYHETKEÄ MUREHTIMALLA TULEVAISUUTTA

etukuva

KESÄKUU LÄHESTYY JA KORONAERISTYKSEN OTE PIKKUHILJAA HIEMAN HELLITTÄÄ. OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖN, THL:n JA ALUEHALLINTOVIRASTOJEN OHJEISTUSTEN MUKAAN LIVETREENEJÄKIN OLISI KESÄKUUN ALUSTA MAHDOLLISTA  TOTEUTTAA JO YLI KYMMENEN HENKILÖN RYHMILLE, JOTEN KESÄKUUSSA PIDÄN 2-3 ULKOILMALEIRIÄ KUITENKIN EDELLEEN LÄHIKONTAKTIA VÄLTTÄEN.

TOUKOKUUSSA TARJOAN VIELÄ MUUTAMIA ETÄTREENEJÄ VERKOSSA TEAMSIN KAUTTA.

TÄSSÄ PARI LYHYTTÄ QIGONG- JA AIKIDOVIDEOTA ILOKSENNE OMISTA KORONA-AJAN TREENEISTÄNI.

QI GONG -treenit VERKOSSA ke 27.5. klo 18-19

AIKIDO -SOLOTREENIT VERKOSSA  TO 28.5. KLO 18-19.

Linkit nettitreeneihin:
qigong ke 27.5.
aikido 28.5.

AIKIDO NETTITREENIT PARIN KANSSA PERJANTAINA 5.6. KLO 19-20.30.

Tästä tulossa tarkempi info piakkoin, mutta varaa jo tässä vaiheessa itsellesi pari ja pariharjoitteluun sopiva tila (tilassa voi olla useampikin pari, mikäli turvavälit parien välillä säilyvät)

AIKIDON ULKOILMALEIRIT LAHDESSA LA 6.6. JA HÄMEENLINNASSA LA 13.6.

QIGONGteemapäivä LAHDESSA LA 6.6. JA HÄMEENLINNASSA LA 13.6.

Leireistä tarkempi info tulossa lähiaikoina!

TOUKOKUUN NETTITREENIEN INFO
OHJAAJA: Kustaa Ylitalo, yli kahden kuukauden ajamattoman parran ja tukan kera
QIGON-HARJOITUSTEN TEEMA JA VARUSTUS: QIgongin tärkeimmät perusharjoitusmentelmät: Swaishou -käsien heilutteluharjoitukset, Sebone Yurashi -selkärangan alueen heiluttelut sekä Zhang zuan -seisontaharjoitukset. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta qigongista. Päälle mukava riittävän lämmin vaatetus, mahdollisimman rauhallinen muutaman neliön tila ja tietenkin nettiyhteys. Harjotuksissa on hyvä olla mukana myös tuoli (mielellään ilman käsinojia), mutta ei välttämätön.

AIKIDO-HARJOITUSTEN TEEMA JA VARUSTUS: Voimantuotto aikidossa, undo-harjoitteet ja pienen tilan ukemiharjoittelu (lattiatasossa). Mukava treeniasu (esim treeenipuvun housut  ja T-paita tms). Treeneihin tarvitset mahdollisimman rauhallisen noin neljän neliön tasaisen lattiatilan, jossa mielellään matto tms pehmentävä alusta alhaalla tehtäviä ukemiharjoitteita varten ja tietenkin nettiyhteys.

PAIKKA: Verkossa Teamsin kautta. Voit tulla mukaan niin kännykällä kuin läppärilläkin ylempänä olevien linkkien kautta.

MAKSU: Jos haluat tukea kaikki ohjauskeikkansa keväältä menettänyttä aikido- ja qigong-ohjaajaa, niin voit maksaa vapaaehtoisen  viiden euron  osallistumismaksun. HUOM! Maksu on todellakin vapaaehtoinen ja jos yhtään on nyt itselläsi koronan takia tai muuten taloudellisesti tiukkaa, niin tervetuloa hyvällä omallatunnolla maksutta mukaan treeneihin!
Niille, jotka haluavat maksaa treeneistä, niin voitte laittaa maksun tilille: FI48 8000 2650 3118 88 (viitteeksi nettitreeeni touko 2020)

TIEDUSTELUT: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

30 VUOTTA BUDON JA ITSENSÄ ETSIMISEN (OSOITTAIN LÖYTÄMISENKIN) POLULLA

TAMMIKUUSSA 2020 TULEE KULUNEEKSI TASAN KOLMEKYMMENTÄ VUOTTA SIITÄ, KUN KIIPESIN HÄMEENLINNAN VANHAN VERKATEHTAAN KIVIRAPPUSET YLÖS NELJÄNTEEN KERROKSEEN JA ASTUIN ELÄMÄNI ENSIMMÄISTÄ KERTAA BUDOSALILLE. SE OLI RAKKAUTTA ENSI SILMÄYKSELLÄ. MATKA ON OLLUT HIENO, VÄRIKÄS, HAASTAVA, VAIKEA, ELÄMYKSELLINEN, ANTOISA, ELÄMÄNMAKUINEN, OPETTAVAINEN JA EHDOTTOMASTI KUKEMISEN ARVOINEN. NÄITÄ KOKEMUKSIA JA ELÄMYKSIÄ, JOITA MATKALLANI OLEN KOKENUT, HALUAN JAKAA YHDESSÄ KAIKKIEN TEIDÄN KANSSA, JOITA JAPANILAINEN BUDOTRADITIO, ITSENSÄ HAASTAMINEN, ZENILÄISET HARJOITUSMENETELMÄT TAI ITSENSÄ KEHITTÄMINEN KIINNOSTAA. TERVETULOA SIIS MUKAAN JUHLAVUODEN LEIRI- JA TREENIKIERTUEELLENI, JONKA AIKATAULU KEVÄÄN OSALTA LÖYTYY TÄÄLTÄ!

 

JUHLAVUOTENI KUNNIAKSI YHDISTÄN KAKSI ITSELLLENI TÄRKEÄÄ JA RAKASTA ASIAA ELI BUDON HARJOITTELUN JA ARKTISESSA LUONNOSSA SEIKKAILUN JA JÄRJESTÄN ARKTISEN AIKIDO-QIGONG-SEIKKAILULEIRIN HUIPPUVUORILLA NORJASSA ELOKUUN PUOLEN VÄLIN KIEPPEILLÄ. TARKEMMAT YKSITYISKOHDAT VARMISTUVAT LÄHIAIKOINA.

 

TERVETULOA MUKAAN MATKALLE VUOTEEN 2020!

Kustaa

 

 

QIGONG- JA ENERGIAHOITOPÄIVÄ LAHDESSA SU 29.3.2020

30-VUOTISJUHLAKIERTUEEN AIKATAULU

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIKUNTAYHTYMÄN QIGONG -VIDEO

syksyn 2018 JAPANIN TREENIREISSUn blogini

YASUO KOBAYASHI -SHIHANIN AJATUKSIA AIKIDOSTA

 IHMISEN ON HYVÄ OLLA VANHAN ÄÄRELLÄ -ARTIKKELI HÄMEENLINNAN KAUPUNKIUUTISISSA 1.4.2017 

 

Ota yhteyttä: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. +358 40 8390 446

AIKI JUKU RINGHA on ikivanhojen itämaisten oppien, luonnon ja ihmisten välisen sopusoinnun sekä ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen ja edistämiseen erikoistunut yhden miehen yritys. Yrityksen kotipaikka on historiallisen Hämeen Härkätien varrella Rengon Kuittilan kylässä ja toiminta-alueena on Kanta- ja Päijät-Häme, mutta vierailen myös paljon muualla Suomessa. Järjestän luentoja, seminaareja, käytännön harjoituksia ja koulutuspaketteja mm. alla olevista teemoista:

ITSENSÄ JOHTAMINEN ITÄMAISTEN OPPIEN POHJALTA – luento

zen


Luento sopii hyvin yrityksen työhyvivointipäivän ohjelmaksi, osaksi henkilöstojohdon koulutusta, tai esimerkiksi urheiluvalmennuksen tueksi.

AIKIDO - Japanilainen rauhanomainen taistelutaito

aikido


Voit tilata Aikido-demoharjoituksen, näytöksen tai pidemmän kurssin. Kysy myös yksityistunneista!

ITSESUOJELUN PERUSTEET -kurssi

itsepuolustus


Kurssi toimii itsesuojeluajattelun herättäjänä ja antaa valmiuksia yksinkertaisten väkivallattomien itsepuolustustaitojen harjoitteluun, vaaratilanteiden ennakointiin ja aggressiivisten ihmisten kohtaamiseen.

QI GONG - kiinalainen energiaharjoitus

chikung


Tilaa demotunti tai vaikka lyhyt kymmenen minuutin harjoitus työpaikan virkistyspäivään! Järjestän myös pidempiä kursseja, seminaareja ja yksityistunteja.

TUTKIMUSMATKAILUA JA EKOFILOSOFIAA - luento

 

Luento sopii hyvin esimerkiksi osaksi lasten ja nuorten ympäristökasvatusta, kansalaisopistojen lyhytkurssiksi, retkeilyä, luontoliikuntaa tai matkailua edistäville yhdistyksille ja kaikille luontomatkailusta, erämaiden hiljaisuudesta, vanhoista kulttuureista ja historiasta kiinnostuneelle.

Lue lisää...