logoEI OLE MITÄÄN SYYTÄ PILATA NYKYHETKEÄ MUREHTIMALLA TULEVAISUUTTA

etukuva

30 VUOTTA BUDON JA ITSENSÄ ETSIMISEN POLULLA -JUHLAKIERTUE JATKUU HEINÄ-ELOKUUN VAIHTEESSA LAHDESSA.

ENTISTEN NUORTEN MIESTEN AIKIDON ASETEKNIIKKALEIRIN OHJAAVAT HP VIRKKI 6.DAN JA KUSTAA YLITALO 5.DAN.

Leireistä tarkempi info löytyy täältä ja pieni  fiilistelyvideo täältä!

TIEDUSTELUT: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

30 VUOTTA BUDON JA ITSENSÄ ETSIMISEN (OSOITTAIN LÖYTÄMISENKIN) POLULLA

TAMMIKUUSSA 2020 TULEE KULUNEEKSI TASAN KOLMEKYMMENTÄ VUOTTA SIITÄ, KUN KIIPESIN HÄMEENLINNAN VANHAN VERKATEHTAAN KIVIRAPPUSET YLÖS NELJÄNTEEN KERROKSEEN JA ASTUIN ELÄMÄNI ENSIMMÄISTÄ KERTAA BUDOSALILLE. SE OLI RAKKAUTTA ENSI SILMÄYKSELLÄ. MATKA ON OLLUT HIENO, VÄRIKÄS, HAASTAVA, VAIKEA, ELÄMYKSELLINEN, ANTOISA, ELÄMÄNMAKUINEN, OPETTAVAINEN JA EHDOTTOMASTI KUKEMISEN ARVOINEN. NÄITÄ KOKEMUKSIA JA ELÄMYKSIÄ, JOITA MATKALLANI OLEN KOKENUT, HALUAN JAKAA YHDESSÄ KAIKKIEN TEIDÄN KANSSA, JOITA JAPANILAINEN BUDOTRADITIO, ITSENSÄ HAASTAMINEN, ZENILÄISET HARJOITUSMENETELMÄT TAI ITSENSÄ KEHITTÄMINEN KIINNOSTAA. TERVETULOA SIIS MUKAAN JUHLAVUODEN LEIRI- JA TREENIKIERTUEELLENI!

 

JUHLAVUOTENI KUNNIAKSI YHDISTÄN KAKSI ITSELLLENI TÄRKEÄÄ JA RAKASTA ASIAA ELI BUDON HARJOITTELUN JA ARKTISESSA LUONNOSSA SEIKKAILUN JA JÄRJESTÄN ARKTISEN AIKIDO-QIGONG-SEIKKAILULEIRIN HUIPPUVUORILLA NORJASSA ELOKUUN PUOLEN VÄLIN KIEPPEILLÄ. TARKEMMAT YKSITYISKOHDAT VARMISTUVAT LÄHIAIKOINA.
KORONATILANTEEN VUOKSI HUIPPUVURTEN LEIRI PERUTTU!

 

TERVETULOA MUKAAN MATKALLE VUOTEEN 2020!

Kustaa

 

 

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIKUNTAYHTYMÄN QIGONG -VIDEO

syksyn 2018 JAPANIN TREENIREISSUn blogini

YASUO KOBAYASHI -SHIHANIN AJATUKSIA AIKIDOSTA

 IHMISEN ON HYVÄ OLLA VANHAN ÄÄRELLÄ -ARTIKKELI HÄMEENLINNAN KAUPUNKIUUTISISSA 1.4.2017 

 

Ota yhteyttä: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. +358 40 8390 446

AIKI JUKU RINGHA on ikivanhojen itämaisten oppien, luonnon ja ihmisten välisen sopusoinnun sekä ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen ja edistämiseen erikoistunut yhden miehen yritys. Yrityksen kotipaikka on historiallisen Hämeen Härkätien varrella Rengon Kuittilan kylässä ja toiminta-alueena on Kanta- ja Päijät-Häme, mutta vierailen myös paljon muualla Suomessa. Järjestän luentoja, seminaareja, käytännön harjoituksia ja koulutuspaketteja mm. alla olevista teemoista:

ITSENSÄ JOHTAMINEN ITÄMAISTEN OPPIEN POHJALTA – luento

zen


Luento sopii hyvin yrityksen työhyvivointipäivän ohjelmaksi, osaksi henkilöstojohdon koulutusta, tai esimerkiksi urheiluvalmennuksen tueksi.

AIKIDO - Japanilainen rauhanomainen taistelutaito

aikido


Voit tilata Aikido-demoharjoituksen, näytöksen tai pidemmän kurssin. Kysy myös yksityistunneista!

ITSESUOJELUN PERUSTEET -kurssi

itsepuolustus


Kurssi toimii itsesuojeluajattelun herättäjänä ja antaa valmiuksia yksinkertaisten väkivallattomien itsepuolustustaitojen harjoitteluun, vaaratilanteiden ennakointiin ja aggressiivisten ihmisten kohtaamiseen.

QI GONG - kiinalainen energiaharjoitus

chikung


Tilaa demotunti tai vaikka lyhyt kymmenen minuutin harjoitus työpaikan virkistyspäivään! Järjestän myös pidempiä kursseja, seminaareja ja yksityistunteja.

TUTKIMUSMATKAILUA JA EKOFILOSOFIAA - luento

 

Luento sopii hyvin esimerkiksi osaksi lasten ja nuorten ympäristökasvatusta, kansalaisopistojen lyhytkurssiksi, retkeilyä, luontoliikuntaa tai matkailua edistäville yhdistyksille ja kaikille luontomatkailusta, erämaiden hiljaisuudesta, vanhoista kulttuureista ja historiasta kiinnostuneelle.

Lue lisää...